Bg home

UW PARTNER
VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE

Sinds 1991 levert FPS-Multiproducts, toen nog Food Processing Supplies (FPS), allerlei toebehoren aan de voedingsindustrie zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, schoonmaak-, uitrustings- en onderhoudsmateriaal.
In 2014 zorgt een eerste overname van Alnor Plastic Packaging voor een uitbreiding van het gamma plastic verpakkingen. Door de focus op goede businesspartners kan ALNOR-FPS rekenen op een trouw netwerk van klanten en leveranciers, met als prioriteit beschikbaarheid van producten en overnight delivery.

In januari 2020 laat de eigenaar van ALNOR-FPS de onderneming over aan IMTEC, zijn leverancier van kunststof kratten en paletten. De aanwezige knowhow maakt het mogelijk de markt te verruimen zowel in aanbod als in cliënteel. Bevestiging hiervan komt er door de overname van Multiproducts in 2021. In 2023 brengt FPS-Multiproducts zijn volledig vernieuwde website online. FPS-Multiproducts is nu overal en op elk moment bereikbaar. Met een gamma van meer dan 4000 artikelen biedt FPS-Multiproducts een totaaloplossing.

Vandaag is FPS-Multiproducts vooral actief op de Belgische en Duitse markt. Het aanbod gaat van artikelen met private label tot de erkende merken, elk gespecialiseerd in hun business. Met verschillende distributiekanalen leveren we zo snel mogelijk bij de klant.

FPS-Multiproducts, een familieonderneming, gaat op transparante en ethische wijze om met al haar stakeholders en investeert in langetermijnrelaties.

Spuitgietproductie

EIGEN SPUITGIETPRODUCTIE

Alle kratten, palletten, meatsticks en andere kunststofspuitgietproducten worden geproduceerd in eigen beheer. De productiefaciliteit bestaat uit 37 hoogwaardige, volautomatische spuitgietmachines die 24/7 operationeel zijn waardoor flexibiliteit en made-to-order een evidentie zijn.

Stock FPS

IN ONS CENTRAAL MAGAZIJN VAN 10000 M² BESCHIKKEN WE OVER RUIME STOCKS WAARDOOR WE SNEL KUNNEN LEVEREN.

CONTACT
  Screenshot 2023 09 04 at 11 29 06

  World Clean Up Day 2023

  FPS steunt dit jaar World Clean Up Day, 16 september 2023

  World Cleanup Day is een wereldwijd evenement dat jaarlijks in september wordt georganiseerd. Op deze dag staan tal van verenigingen, bedrijven en vrijwilligers paraat om steden, stranden, rivieren, etc. afvalvrij te maken.
  Zo worden over de hele wereld acties opgezet om op deze dag onze omgeving mooi te maken en te houden.samen voor een nettere wereld.

  JCI Waregem organiseert reeds 3 jaar een opruimactie in Waregem, wij zijn daar trotse partner van.

  lees verder
  Vikan
  Sixton
  Victorinox
  Lowe
  Martor
  Giesser
  Elka
  Ews
  Dassy
  Dunlop
  Bsi
  Aboutblu
  Bekina