Bg home

UW PARTNER
VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE

Sinds 1991 levert FPS-Multiproducts, toen nog Food Processing Supplies (FPS), allerlei toebehoren aan de voedingsindustrie zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, schoonmaak-, uitrustings- en onderhoudsmateriaal.
In 2014 zorgt een eerste overname van Alnor Plastic Packaging voor een uitbreiding van het gamma plastic verpakkingen. Door de focus op goede businesspartners kan ALNOR-FPS rekenen op een trouw netwerk van klanten en leveranciers, met als prioriteit beschikbaarheid van producten en overnight delivery.

In januari 2020 laat de eigenaar van ALNOR-FPS de onderneming over aan IMTEC, zijn leverancier van kunststof kratten en paletten. De aanwezige knowhow maakt het mogelijk de markt te verruimen zowel in aanbod als in cliënteel. Bevestiging hiervan komt er door de overname van Multiproducts in 2021. In 2023 brengt FPS-Multiproducts zijn volledig vernieuwde website online. FPS-Multiproducts is nu overal en op elk moment bereikbaar. Met een gamma van meer dan 4000 artikelen biedt FPS-Multiproducts een totaaloplossing.

Vandaag is FPS-Multiproducts vooral actief op de Belgische en Duitse markt. Het aanbod gaat van artikelen met private label tot de erkende merken, elk gespecialiseerd in hun business. Met verschillende distributiekanalen leveren we zo snel mogelijk bij de klant.

FPS-Multiproducts, een familieonderneming, gaat op transparante en ethische wijze om met al haar stakeholders en investeert in langetermijnrelaties.

Spuitgietproductie

EIGEN SPUITGIETPRODUCTIE

Alle kratten, palletten, meatsticks en andere kunststofspuitgietproducten worden geproduceerd in eigen beheer. De productiefaciliteit bestaat uit 37 hoogwaardige, volautomatische spuitgietmachines die 24/7 operationeel zijn waardoor flexibiliteit en made-to-order een evidentie zijn.

Stock FPS

IN ONS CENTRAAL MAGAZIJN VAN 10000 M² BESCHIKKEN WE OVER RUIME STOCKS WAARDOOR WE SNEL KUNNEN LEVEREN.

 • Quality

  Hoge kwaliteit

  FPS-Multiproducts is een BRC-gecertificeerd bedrijf voor storage & distribution. De inspanning van het personeel om kwaliteit af te leveren wordt beloond met het certificaat. De jaarlijkse audit is voor onze klanten de garantie dat FPS-Multiproducts voldoet aan de eisen van de voedingsindustrie. Om de beste kwaliteit te garanderen, screent onze kwaliteitsafdeling alle nieuwe partners.

  Controle
 • Service

  Snelle service

  Elke dag halen onze transportpartners de klaargemaakte bestellingen af. Door het ruime assortiment heeft FPS-Multiproducts zich definitief gevestigd als betrouwbare one-stop-shop partner. Bemerkingen en vragen worden binnen de 24 u behandeld.

  Telefonisch goed bereikbaar zijn, is bij FPS-Multiproducts vanzelfsprekend.

  Service
 • Kennis

  Goeie vakkennis

  Door de vlakke bedrijfsstructuur, de regelmatige interne meetings en de opleidingen zowel binnen als buiten het bedrijf kunnen we een antwoord geven op al uw vragen omtrent ons gamma. De nauwe contacten en langetermijnrelaties met de leveranciers stellen ons in staat om een totaaloplossing te bieden.

  Voor al uw noden maken we een offerte op maat.

  Vakkennis
Screenshot 2024 07 17 at 14 35 09

ACHIEVED DOUBLE A - PROUD – THANKS TO THE ENTIRE FPS TEAM

De Internationale BRC-norm (British Retail Consortium) voor voedselveiligheid is een wereldwijd erkende standaard die bedrijven helpt om te voldoen aan de strenge eisen voor voedselveiligheid, kwaliteit en operationele criteria. FPS-Multiproducts, gecertificeerd sinds 2016, laat ook dit jaar hiermee zien dat zij voldoen aan de hoge normen die door deze standaard worden gesteld.

De BRC-norm is erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI), wat een belangrijke onderscheiding is in de voedingsindustrie.

Door deze certificering aan te houden, bewijst FPS-Multiproducts dat het niet alleen voldoet aan de huidige normen, maar ook voortdurend streeft naar verbetering van hun processen en producten op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

lees verder
Vikan
Sixton
Victorinox
Lowe
Martor
Giesser
Elka
Ews
Dassy
Dunlop
Bsi
Aboutblu
Bekina